De Grote Muziekdag

Een dag vol muzikale workshops en aan het einde een spetterend optreden van alle klassen!

De Grote Muziekdag is een dag vol met muzikale activiteiten en workshops!

De vakspecialisten van BasisschoolMuziek.nl komen een hele dag naar jouw school. Het reguliere rooster gaat aan de kant en elke klas volgt een aantal muzikale workshops. We gaan zingen, dansen, trommelen, toeteren, boomwhacken, componeren en nog veel meer! Na een korte gezamenlijke openingsact door de leerkrachten en het team van BasisschoolMuziek.nl gaan de workshops van start.

Mede door jullie enthousiasme, weten jullie de kinderen te stimuleren om op verschillende manieren met muziek om te gaan. – Leerkracht groep 6 De Elckerlyc

Een prachtig draaiboek! Het is leuk om zo’n dag met elkaar te doen en te beleven, voor kleuters is het echt een mooie, intensieve en spannende dag! – Leerkracht groep 1/2 De Kiem

Onze vakspecialisten regelen (bijna) alles en komen de workshops geven. Daarmee ontzorgen we het leerkrachtenteam. Er is bijna geen organisatie of voorbereiding nodig. Elke leerkracht ontvangt een (op maat gemaakte) draaiboek voor de dag waarin precies beschreven staat wat het rooster is, wat er verwacht wordt en waar de workshops zijn.

Aan het einde van de schooldag presenteren we de resultaten van een hele dag muziek maken in een feestelijke slotpresentatie.

Vraag vrijblijvend een offerte voor jouw school aan:

[activecampaign form=3]

Deze scholen gingen u voor: